04-02-2011                           Glimlach FM                             Door: Jevan

Dit keer werd ik gevraagd of ik naar de glimlach FM wilde komen voor een impressie. Dit team draaide een marathon draaide via de 98.10 MHz, en natuurlijk wil ik dat.

 

Ze draaiden vanuit een mooi café op de Veluwe en binnen was het ook goed voor elkaar. Er stonden een paar goeie boxen en achterin was er een plek gemaakt voor de DJ’s.

 

Mast

De mast was een mooie legermast die op 44 meter stond. Boven in de mast hingen 4 eigenbouw antennes en ook de koppelbalk is een eigenbouw.

 

Zender

De zender is een mooie Elenos T-2000 die goed zijn werk leverde. Daarvoor stond een K-100 stuurzender.

 

Apparatuur

Dit team gebruikte als mengpaneel een Behringer DX1000. Ook draaiden ze hier van vinyl en daarvoor stonden 2 platenspelers van het merk Technics.

 

Ook draaide het team wel vanaf CD en daarvoor gebruikten ze 2 CD-spelers van het merk Denon en MP3’s zijn ook altijd wel makkelijk en daarom was er natuurlijk ook een laptopje aanwezig. De microfoon was een Rode Broadcaster.

 

Soundprocessing

Hier klonk de sound gewoon goed. Voor de spraak hadden ze de voice processor DBZ 286A en een Virtualizer Pro.

 

Voor het totale geluid stond er een mooie Inovonics (250) met daarachter een Orban 2200 met ingebouwde stereo en het resultaat was super. Voor de RDS werd een RDS-2000 gebruikt.

 

Ik wil dit team bedanken en tot de volgende keer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl