25-06-2011                                                                        K3                                                          Door: Wilco

Ivm het warme weer, een korte tekst

 

We blijven dit weekend in de buurt van Ommen en zijn op bezoek bij de formatie K3. En nee, dit is niet de meidengroep K3 maar gewoon een piratennaam die dit weekend wordt gebruikt.

 

Mastje

De hoge zendmast van 80 meter met erin 6 breedbandantennes van het merk CTE is goed te zien over de vlaktes.

 

Topsecret

Een kijkje in de schuur laat ons zien dat het gaat om een fabriekset. De eindtrap is een mosfetzender goed voor een vermogen van 3 kW. In totaal zitten er 10 mosfetten in de eindtrap. De zender willen ze niet op de foto hebben en dat is uiteraard geen probleem. De stuurzender is een RVR.

 

Vinyl en CD zijn de hoofdmoot qua de muziek. Het mengpaneel is een Dateq LPM 7.3 met ernaast in een meubel twee Technics spelers, de bekende Sl1210mk2 met de Tonar Banana elementen.

 

Pioneer CD

En ook uniek zijn de CD-spelers van Pioneer. Het zijn hightech DJ-players voor in discotheken, maar de piraten weten er dit weekend ook wel raad mee. Het zijn 2 DVJ-1000 waar ook mee opgenomen kan worden en de middelste is een CDJ-1000mk3. Genoeg keuze dus.

 

Processing

De soundprocessing klinkt prima en is een Vorsis VP8 met een Sysmetrix422 leveler ervoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl