02-12-2011                             KPN bezoekt Sint                              Door: teamlid Johan

De marathon van KPN (zie impressie 28-10-2011) stond in het teken van geldinzameling voor een sinterklaasfeest voor gehandicapte kinderen. Nu een verslag van de pakjesmiddag.

 

De Sint kwam langs in een zalencentrum buiten de zendlocatie. Drie auto’s waren er nodig om alle pakjes te vervoeren. In de feestzaal werd alles weer uitgepakt orden en netjes uitgestald op tafels. Zo langzamerhand begon het ook al vol te lopen en nog geen half uur later moesten we al tafels en stoelen bijslepen.

 

Om precies twee uur kwam onze kindervriend met zijn knechten en na een paar liedjes kwam de stemming er best in. Spoedig begon het echte werk, stuk voor stuk namen de uitnodigde kinderen, 49 totaal, de cadeaus in ontvangst.

 

Vooraf hadden ze allemaal een verlanglijstje gemaakt en ze mochten voor ongeveer 45 euro bestellen. Soms werd het wat meer, daar kijk je niet na bij zoveel kindervreugde.

 

Nadat alle kids waren voorzien van de cadeaus kregen ze drinken en patat met frikadel of kroket. Dit feestje ging nog door tot ongeveer 16:30 uur.

 

Tegen het einde werd ik op het matje geroepen bij de sint. Eerst een beetje bla bla maar toen kwam het hoge woord eruit bij die man. Hij had gehoord dat ik zou stoppen bij KPN en ik gaf als antwoord dat het zo was. Dus vroeg hij mij: Waarom dan?

 

Ik vertelde de sint dat ik het wat rustiger aan wil doen en dat de lol er beetje af was. Toen kreeg ik een cadeau overhandigd. En je raadt het nooit: het was een tegoedbon voor nog een jaar KPN. Ik denk daar nog over na, maar was wel een heel leuk aanbod.