8-4-2011                       Piratenfeest Kamperzeedijk           Door: Jevan

Dit keer maak ik een impressie van piratenfeest aan de Kamperzeedijk, dat werd georganiseerd door ”De Drie”. Het feest vond plaats in een zaal van schoolgebouw De Driester.
 

Eerste keer

Het is de eerste keer dat dit team een piratenfeest organiseerden en we waren dan ook heel benieuwd of het wel zou gaan lopen. Rond kwart voor 8 ging de zaal open en gelijk stroomde er al volk naar binnen.

 

Er waren uiteindelijk ruim 300 man en ze kwamen vanuit de hele omgeving. Ook werd er goed gedronken. In ruim 4uur ging er alleen al 700 liter bier doorheen.
 

Apparatuur

Het mengpaneel was een DJM-800 en daarbij stonden 2 CDJ-1000 CD-spelers, ook stonden er 2 Gemini XL-500 direct drive platenspelers met Tonar Banana naalden. Tenslotte was er nog een computer voor de losse MP3’s. De microfoon was een Shure C606.

Optredens

De bezoekers kwamen natuurlijk voor de 2 live optredens. Allereerst kwam Het IJsselduo uit Kampen een optreden geven en dat deden ze ook goed . Ze brachten mooi sfeer in de zaal en iedereen deed gezellig mee.

 

Het tweede optreden was van het bekende duo Harten 10. Ondanks dat Tineke zwanger was, zong ze nog super. Het duo maakte de zaal mooi gek en iedereen ging uit zijn dak. Ze vonden het zelf ook een mooi feestje, lieten ze weten.

 

Geslaagd

Het was een succesvol feest. Iedereen was er goed over te spreken en men heeft een mooie avond gehad. Dat is natuurlijk dan voor ons (De Drie) genoeg reden om volgend jaar weer een super mooi feest te geven.

 

Deel 2