28-12-2011                                                                        MAD                                                    Door: Wilco

Wat ga je doen op woensdagavond als je weet dat er in de studio van MAD een optreden is van Harten 10 en nog meer taferelen? Nou maken dat je je werk af hebt en er naar toe natuurlijk.

 

Dossier SADO

Destijds heb ik een heel dossier gekregen van Sado om door te lezen maar deze had ik al geruime tijd in mijn bezit, schaam schaam. Eigenlijk ook een beetje bewust want ik wilde het digitaal maken en de daarvoor benodigde printer met software heb ik pas klaargemaakt. Daarom haast geboden om het hele dossier terug te brengen.

 

Een belletje met AT

Door de haast omdat ik ook de uitzending niet wilde missen dat MAD voor de gein Joyce Dekker (persvoorlieger van het AT) gaat bellen voor een interview. Al is deze gein een beetje uit de hand gelopen omdat hij een naam gebruikte van een dagblad.

 

Hiervoor maakt hij zijn excuus, maar als hij zijn eigen naam had gebruikt had hij vast niet de voorliegster kunnen spreken voor een telefonisch interview.

 

Maar ook hier ging het mis door de drukte ben ik het hele dossier wat niet voor derden is bestemd kwijt geraakt, een beetje paniek dus bij mij. Want dat er in Den Haag zulke dingen gebeuren wil nog niet zeggen dat mij dat ook moet gebeuren. Zoeken dus maar. Gelukkig lag de SD-kaart waar alles staat opgeslagen in de auto naast de stoel.

 

Nu tijd dat ik naar MAD ga, waar ik altijd welkom ben. We kennen elkaar ook al geruime tijd. Inmiddels heeft het interview plaatsgevonden en is deze is te beluisteren, maar het wachten is nu op Harten 10, met Tineke met de golden voice, want dat heeft ze.

 

Smaakpolitie

Aan wachten doen we niet, want er is genoeg te zien in de studio. De keuken bijvoorbeeld die er pas is geplaatst, en waar de bezoekers getrakteerd worden op lekkere hapjes. Omdat ik me verveel doe ik de jas aan van de smaakpolitie.

 

Tja, de handen wassen wordt heel moeilijk, want er is geen kraan aanwezig maar er zijn wel papieren handdoekjes en dat is een pluspunt. Alleen de vuilnisbak is vervangen door een vuilniszak en dat kan echt niet.

 

Zender kieken

Ook een pluspunt is het frituurvet, dat is nieuw en ook het filter van de wasemkap, evenals de stickercodes van de uien. Genoeg gezeurd we gaan naar de studio, waar het zich allemaal afspeelt maar niet voor we de achterkant van de zender bekijken. Het is een oude R&S van 10 kW die in de keuken staat, althans de achterkant.

 

De voorkant staat in de studio zodat iedere bezoeker deze prachtige zender kan bewonderen, want mooi blijft hij.

 

Alles vinyl?

We weten dat MAD veel vinyl heeft maar vanwege de vele verzoekjes is het niet mogelijk om alles op vinyl te hebben. Daarvoor wordt MP3 gebruikt en anders CD. Niet zijn favoriete muziekbronnen, maar aan de wensen van de luisteraar moeten we gehoor geven en dat geeft ook wel weer een enorme kick.

 

MAD, wat valt er nog meer over te zeggen, een begrip op de radio misschien?

 

Mad belt Joyce Dekker (AT)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl