30-09-2011                                                        Mustang en Little Mustang                        Door:  Wilco

Nadat ik voor een ritje naar Zuidwest-Drenthe ben geweest om een platenspeler op te halen,  ga ik op bezoek bij Mustang en Little Mustang. Het ligt op de route ligt en er ligt bovendien een impressieaanvraag met het adres op de bijrijderstoel.

 

Het komt me bekend voor deze omgeving hoewel het donker is. Omdat ik binnendoor rij was ik even de weg kwijt, ondanks de Tomtom. De locatie van de zender komt me helemaal bekend voor want in 2005 ben ik hier ook al een keer geweest.

 

Enkele Mosfet

Dat was ook bij dit station dat toen met een enkele Mosfet draaide. Dat is nu heel anders want er staat een Elenos T5000 kast. Niet op vol vermogen maar op krap 2500 Watt. Dit komt omdat de stuurzender de geest heeft gegeven en de reserve onvoldoende vermogen levert voor de eindtrap.

 

Gekkenwerk

Ondanks het tegenvallende vermogen vallen de behaalde afstanden in zijn geheel niet tegen en ook aan verzoekjesaanvragen is geen gebrek. Donderdag was het gewoon gekkenwerk met de verzoekjes, en daar doen we het allemaal voor, krijg ik te horen.

 

Ook de mast is niet extreem hoog, namelijk 40 meter met erin 4 breedband antennes al kunnen we die vanwege het donkere tijdstip niet zien.

 

Terug naar de studio dan maar waar we wederom een tattoo te zien krijgen van de naam van de piraat. Deze keer niet in de onderarm, maar in de onderlip. Een beetje griezelig kijk ik er naar, al heb ik het al eerder gezien.

 

Processing

Honderd procent vinyl is wat hier de klok slaat, al staat er nog een MD-speler voornamelijk voor de jingles. Het geluid dat wordt geproduceerd op de FM-band komt uit een Omnia One.

 

Vanwege de drukte met het werk toch weer dit weekend is het helaas een korte impressie geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl