22-03-2011                                                        Talento Team                                                  Door:  Jevan

Wij hoorden dat het Talento Team vanavond een laatste uitzending had dus dachten wij we gaan maar is een biertje drinken. Daar aangekomen was het al mooi gezellig. En er werd gevraagd of ik dan wel een impressie wilde maken. Dat kan natuurlijk.

 

Het team vertelde dat ze eerst even een poosje rustig aan gaan doen vanwege meerdere dwangsommen op de locatie.  Het Talento Team bestaat uit 3 man: Suis, Jeroen en Marco.

 

Mast

De mast is een mooie uitschuifbare constructie van precies 58,89 meter en 23mm zoals ze vertelden. Bovenin de mast hangen 6 gepolariseerde antennes en de koppelbalk is fabrieks. De zender is een ASK die voor de laatste keer vol gas stond te blazen. De stuurzender is een RVR met viervoudige mosfet in de eindtrap.

 

Soundprocessing

Dit team gebruikt voor de sound een Omnia-3FMturbo en daar is niks mis mee want het klikt gewoon super. Ook staat er een Yellow-tec vp1 voor de spraakprocessing. En ze hebben ook nog een Breakaway-setje staan.

 

Apparatuur

In de studio van dit team staan 2 PC’s met op allebeide OTS DJ erop. Ook staat er een dubbele CD-speler van het merk Denon. Als mengpaneel gebruiken ze de Dateq LPM 7.3. Tenslotte staat er een mooie MD-speler van het merk Sony.

 

De microfoon is een Sennheiser en nog een Shure SM-7. Daarnaast hangen er in de studio 4 mooie schemerlampjes van( Renzo Haverkort ?? ) waar het team heel erg blij mee is.

 

Jongens bedankt voor de gezelligheid en succes en we horen jullie snel weer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl