2011-08-09                                         TV Team Nieuwleusen                                 Door: Wilco

Eigenlijk heb ik niet zoveel zin aan het schrijven van een tekst, maar dat komt niet door het TV Team. Het is eigenlijk routine aan het worden en ik moet zoeken naar leesvoer, interessante dingen dus. Dat is nu een stuk lastiger omdat het allemaal gesmeerd loopt.

 

Vrijdagavond is een door mij geliefde avond met Dana Winner en Henk Wijngaard en de mafkees Stefan Leur. Sorry Stefan dat ik je zo ff noem, maar het is geen mafkees al noemt hij zijn site wel zo. Hij is niet gek maar een beetje maf, maar leuk maf.

 

Het is vrijdag en de telefoon heeft tig keer gerammeld zo te zien, terwijl ik met mijn kinderen naar een prachtige voorstelling ben geweest van een Australisch circus. Dus maar ff terug bellen nadat vier keer het TV Team me heeft gebeld.

 

Streng

Ach, eigenlijk niet zoveel bijzonder al is het wel bijzonder. Een perskaart is voor me geregeld want de controle is streng erg streng. Maar dat heeft de gemeente besloten en als men nog een mooi feest wil geven moet je wel een keer.

 

Toch wel raar dat TV Team in 2004 ook relatief groot was maar alles wat je kon bedenken liep de spuigaten uit al was dit voor de bezoekers en het team grandioos maar alles was illegaal. Een zender van 1500 Watt toen en AT kon het toen niet aanzien.

 

Feest

De buurt was AT toen helemaal zat en wachtten ze zelfs op met hooivorken. Bedreigend? Welnee, een feest waar deze buurtschap op zat te wachten. Inmiddels draaien ze vele jaren legaal en het wordt alleen maar groter. Te groot eigenlijk, volgens de gemeente. De rem moest erop.

 

Commercieel?

Is TV Team te commercieel? Ja en nee. Het blijft een groep piraten die noodgedwongen legaal zijn gegaan, maar het is ook goed om dit legaal te doen. Er komen zoveel mensen op af dat het niet verantwoord is om het te regelen zonder vergunningen, al blijft de romantiek van vroeger, de illegale periode, natuurlijk hangen.

 

Kortom, het was weer een leuk feestje, TV Team 2011. Op naar volgend jaar, zouden we zeggen.

 

Vrijdagavond compilatie  Zaterdagavond compilatie

 

Vrijdagavond                                    Vrijdagavond artiesten                                         Vrijdagavond publiek

   

                           Zaterdagavond                                               Zaterdagavond artiesten                              Zaterdagavond publiek

   

 

® klompenboer.nl