19-03-2011                                         Station W.M.O                                                 Door:  Jevan

Dit keer een impressie uit de kop van Overijssel, want ik werd gevraagd om een kijkje te komen nemen bij station Wild, Mooi & Ondeugend (WMO) dat via de 96.50 MHz een paar dagen muziek gaan verzorgen.

 

Het team bestaat uit 5 man en ze draaien weg uit een plaatselijk café.

 

Mast

De mast was een mooi stukje vakwerk dat op 70 meter staat. Bovenin de mast hingen 6 antennes die net als de koppelbalk van een bekende bouwer komen. Stereo en RDS zijn van het merk RVR.

 

Zender

De zender was een RVR-kast die goed op 10 kilowatt stond te blazen en dat was te merken ook. De reacties kwamen overal vandaan. De stuurzender was ook van het merk RVR. Dit team maakt gebruik van een straalverbinding tussen zender en draailocatie.

 

Apparatuur

Hier werd als mengpaneel een mooie Dateq LPM 7.2 gebruikt. Ook stonden er 2 platenspelers van het merk Lenco. Voor de MP3’s gebruikten ze Virtual DJ en ook stonden er nog 2 Sony CD-spelers. De microfoon was een AKG.

 

Soundprocessing

Bij dit team was niks mis met de sound. Ze gebruikten hiervoor Breakaway en het klonk gewoon super

 

AT?

Dit team heeft twee keer bezoek gehad van het AT. De heren hebben foto’s gemaakt. Ze gingen er pas volgende week mee bezig, vertelden ze. Maar dan was dit team al gestopt met de uitzending dus gewoon door draaien.

 

Optreden

Zaterdagavond kwam het duo Harten-10 langs voor een optreden. De tent ging mooi uit zijn dak en het was weer een groot feest.

 

Ik wil dit team bedanken voor de uitnodiging en tot de volgende keer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl