15-06-2012                                                        Koestal FM                                                        Door:  Wilco

Het is vrijdag en de uren van de week zijn gemaakt en het is alweer een tijdje geleden dat ik op impressie ben geweest.

 

We gaan naar de Koestal FM, een zender die eerder elke week was te horen maar door het optreden van AT het voorlopig alleen maar houdt bij marathonuitzendingen. En dit keer editie 2012.

 

Buikvliegeren

Wat gaat de tijd hard. Het is alweer een jaar geleden dat ik was bij de idioten uit het oosten en toen organiseerden ze het buikvliegeren. Oftewel een grote vlieger door de grasland laten trekken en met een beetje pech door de koeienvlaai.

 

Ze zijn dit keer nog aan het opbouwen als ik kom. Al staat de studio binnen, maar de toeloop in deze regio is groot dus een tent erbij is geen overbodige luxe.

 

Wat je steeds minder ziet en wat ook het allermooist is dat de mast bij de studio staat. En dat is hier het geval, al was het de eerste instantie niet de bedoeling.

 

Woorden schieten mij te kort

Ik kan merken dat ik er een tijdje uit ben geweest, maar bekijk de foto’s zou ik zeggen.  Die zeggen soms meer dan woorden.