09-11-2012                                                                        MTH                                                     Door:  Wilco

Het was me een dagje wel en na TTH wilde ik eigenlijk weet terug naar de PTG om te zien hoe het daar nu verder gaat. Maar op die frequentie zit nu een andere piraat namelijk de MTH met de Club Mongols.

 

Een speedimpressie deze keer.

 

Het is altijd goed vertoeven bij MTH maar bij binnenkomst werd het al duidelijk: De Boer heeft me al gesignaleerd op de weg en zelfs meerdere keren. 

Verbaasd en eigenlijk zit ik te denken: je zit te dollen. Maar nee. Het bericht kwam van De Boer zelf.

 

Heel rustig

Wat is hij hier ook al geweest? Jawel en ook hier was hij rustig, te rustig eigenlijk. Want De Boer is normaal een beetje vervelend iemand, en ook snel op te stoken. Waarschijnlijk heeft hij er les uitgetrokken, dat dit niet helpt. Of zou een gesprek in Drenthe invloed gehad hebben? We weten het niet.

 

MTH is niet van plan om hem uit te zetten, zeker niet als er nog geen brief is, maar dat de brief komt, weten ze wel zeker. Tot die tijd blijft hij aan,, maar de reserveplek en reservetroepen staan al paraat, zodat binnen een half uur weer het signaal in de lucht is.

 

Op de vraag waar komt Club Mongols eigenlijk vandaan, waar ik van verwachte de beruchte motorbende in Amerika, maar nee dit is uit de gein begonnen uit de film New Kids.

 

Bij dit station komen we een keer terug, dus later meer. Inmiddels is na een paar keer verkassen de zender maandagmiddag uitgegaan.

 

Filmpje MTH en Club Mongols