22-09-2012                                         Radiomarkt Lichtmis                                     Door: Wilco

 

Elk jaar vertrekken we naar de radiomarkt aan de Lichtmis, tja waarom eigenlijk? Het is mooi en dankzij alle pruttel die er ligt is het echt een beurs ‘voor elk wel weer wat wils’.

Maar deze keer houd ik het op een persoonlijke mening: wat vond ik van deze dag?

 

Het is 08:30 uur, mijn maat komt me zoals de laatste jaren ophalen, en we drinken eerst een bak koffie thuis. Ik ben een beetje moe nog van de vorige dag maar de Lichtmis is altijd mooi.

 

Druk

Het is druk, erg druk. De kraampjes zijn over het algemeen goed bezocht, al zegt dat nog niets over de verkoop. Ik kom om te kijken en voor de koopjes en uiteraard de sociale contacten.

 

Aan dat laatste mankeert helemaal niets, de sfeer is elk jaar geweldig. Elke 5 meter die ik loop, spreek ik wel iemand. Dat is en blijft toch wel het hoogtepunt.

 

De radiomarkt zelf valt dit jaar tegen. Veel onderdelen zijn er zeker te koop maar niets opvallend deze keer behalve dat er veel vinyl is te kopen en radiografische helikopers.

Nee voor mij was het deze keer tegenvallend maar dat is het mooie van deze radiomarkt, elk jaar is hij toch weer anders.

 

Gezelligheid was de hoofdmoot, net als andere jaren, en de sfeer was supergoed , wat dat betreft is het voor mij zeker geslaagd.

 

Patat-Test

Met lege zaken zijn we huiswaarts gekeerd, maar wel met een volle pens van de friet die niet was te vreten. In de patat-test krijgt die een 2,3