04-02-2012                                                        Spick en Span                                   Door: Wilco

De tweede piraat die we deze dag gaan bezoeken vind ik een lastige voor een impressie. Waarom? Ik weet het eigenlijk niet, misschien wel vanwege het risicofactor al zou ik zo niet weten wat deze risicofactor eigenlijk is.

 

Misschien het hoge vermogen waarmee dit station uitzendt of misschien wel de eerste keer dat het station weer aan het uitzenden is op de nieuwe plek.

 

Geen details

Maakt niet uit, we zijn welkom, maar details houden we voor ons. Al kan ik wel vertellen dat de masthoogte ruim 85 meter bedraagt en de zender een nieuwer type is van RVR uit 2009.

 

Niet alles staat is optimaal, wat betreft de zender en het antennepark, maar ze maken enorme afstanden en het ontvangst is fenomenaal hard te noemen.

 

Studio

We blijven in de studio. De mast staat een eindje verderop maar wel in zicht van de studio. Maar ik heb een machtige hekel aan koude, dus ik blijf lekker warm in de nok van de zolder waar de ramen af en toe open gaan om toch wat frisse lucht binnen te krijgen.

 

Een beetje afwachtend is het team wel, op mijn vraag wat verwacht je? Komen ze vandaag, was het antwoord: jazeker. Zelf denk ik dat het wel goed gaat.

 

Vinyl only

De muziek speelt inmiddels vrolijk door van plaat naar plaat. Want dit station heeft alleen vinyl en zeg niet dat ze er niet genoeg van hebben. Het hele hok staat er vol van, en ook heel veel elpees. Keus genoeg dus.

 

Een mooie studio, maar wel een vaste studio, maar er zijn genoeg alternatieven om je studio gewoon te behouden na een AT-inval zonder dat je illegaal bezig bent. Maar hoe deze jongens dat doen blijft ook onder ons.

 

We komen een keer terug bij dit station, maar tot zover zullen we het moeten doen met de mindere aantal foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl