Veel heel veel impressies stonden dit weekend gepland, maar ja als je naar de TRS gaat kan je nergens meer naar toe verder.

Een groot jaarlijks evenement wat eigenlijk de indruk krijgt van een minizwarte cross, maar dan op trekkerslep niveau, maar voor de rest alles mag en alles kan met als hoogtepunt de zondag.

 

Wat heeft dit met piraten te maken zul je misschien denken, nou in zekere zin veel, althans het gedeelte de muziek. Uiteraard is de hele organisatie verder niet in handen van de TRS zender maar de muziek wel.

 

Hebben de jongens in Schuinesloot het eindelijk een keer geleerd om legaal te zitten, en braaf aan de richtlijnen van het Agentschap Telecom te houden.

het lijkt er wel op, de mast is 25 meter hoog zoals beschreven en ook het zendvermogen van zo'n 25Watt klopt precies zoals is beschreven in de vergunning. Natuurlijk is illegaal mooi,maar omdat er zoveel is te doen op dit terrein maakt niemand het wat uit..

1 Antenne is wat er wat gebruikt en mooi om te zien is dat naast de mast 4 rossen hangen maar niet in gebruik is, nee alles legaal, ze leren het wel.

 

Bekende stemmen, dat is gelijk wat je opvalt, door de speakers klinkt het geluid van de presentator Peter in de Ether, jawel de Dj die soms invalt bij het Talento Team, maar helaas er is geen blik soep te winnen wat je zo vaak hoort op de radio maar bekers .

 

De stemming zit er overal goed en en de sfeer is meer dan fantastisch op dit gratis evenement, ja wel gratis, en als je ziet wat er allemaal gebeurd en staat is dat ongelofelijk. Voor jong en oud is er heel veel te doen, en ook aan de allerkleinsten is gedacht met zelfs 2 zwembaden vanwege het mooie weer.

 

Voor degene die het nog kan wachten is het zeker de moeite waard om zondag eens een kijkje te nemen in Schuinesloot, het is toch gratis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag