09-11-2012                                                                        TTH                                                       Door: Wilco

We gaan verder waar het verhaal bij de PTG ophield. Nadat ik een telefoontje heb gepleegd dat het AT in de buurt was, is TTH uit de lucht gegaan. Dus moet ik op goed geluk naar TTH.

 

Dit was even een kleine speurtocht, want zonder een goed adres was het even zoeken. De exacte locatie van de studio wist ik niet en de mast stond niet in deze buurt. Maar na wat toeren rees in de verte vanuit de horizon een hoge zendmast op.

 

Lopen, lopen, lekker lopen

Dit was alsnog lastig, de mast was nu wel zichtbaar maar hoe kom ik daar? Met de auto was het de omgeving niet toegankelijk, dus dat werd lopen.

 

Een geweldige mooi locatie waar de prachtige mast van 75 meter stond, en ik moet zeggen een hele mooie mast. Inmiddels kwam ik ook wat teamleden tegen en die waren simpel te herkennen aan een jas van TTH. Op hun verzoek maak ik dan ook deze impressie.

 

Helaas heb de camera in de auto laten liggen, dus geen foto’s van de topbuis en de zender, maar geloof me: het zag er indrukwekkend uit.

 

Studio

Op uitnodiging naar de studio waar de rest van de teamleden mooi aan het zeuren was in afwachting tot de zender weer aan gaat. Want dat hij aan gaat, dat is wel zeker maar wanneer en hoe laat? Dat weten ze nog niet. Voorlopig houden ze zich nog even rustig tot het AT uit de buurt is.

 

Verstandige woorden hoor ik daar: “Natuurlijk hadden we kunnen kiezen om hem aan te laten maar als je bijna zeker weet dat ze komen en ze zijn nog niet in de omgeving geweest, dan besparen we ons een hoop werk doordat we de mast niet hoeven te verslepen.”

 

Helaas

Aan het einde van de middag is de zender aangegaan en de bedoeling was tot maandagmiddag door te draaien. Helaas is de zender zondagmiddag uitgezet. De weekenddienst van AT was weer lang, wat mij betreft veel te lang.

 

Dit is niet de processing wat de zender in gaat.