16-02-2013                                                        Alpenjagers Team                                          Door: Wilco

We gaan even kijken voor een speedimpressie bij de Alpenjagers, lekker dicht in de buurt, maar omdat ik er elke keer al kom is het schrijven soms lastiger.

 

Het is rustig als ik zaterdagmiddag kom, maar voor de luisteraars op de radio zal dat een zorg wezen want het ontbreekt de luisteraars aan niks. Het programma is gevarieerd en ik moet zeggen dat ik het het mooiste programma vind dat ze ooit hebben weggeven.

 

Soundprocessing

Ook het geluid is goed, een lekkere bass, lekker diep zoals je van een Orban zou verwachten. Hiermee zat ik fout, helemaal fout. Geen Orban of DSP-Extreme of wat dan ook. Een processing die 9 van de 10 keer blikkerig klink maar hier niet, de Break-Away met een leveler ervoor. Ik vind het klinken als een klok, al gaat hij af en toe over de zeik met oud vinyl of MP3. Het eindresultaat is goed en de mix van platen al helemaal.

 

Genoeg veren bij de jongens, maar dit zijn wel piraten die niet erg onder de indruk raken van veren als je begrijpt wat ik bedoel, maar toch nemen ze me wat kwalijk.

 

Foutje

In de vorige impressie schreef ik dat ze het rustiger aan gingen doen. Vrouw en kinderen waren de oorzaak. De echte reden is dat de tijd ontbreekt.  Dat heeft natuurlijk ook te maken met ouder worden en verantwoording.

 

Ze vonden het wel mooi om te lezen maar een rectificatie is wel gepast, want voor dat ik het weet ben ik niet meer welkom in mijn geboortestreek waar ik notabene op nog geen 500 meter vandaan ben geboren.

 

Zelfdenkend aggregaat

Maandag om 3 uur is het einde uitzending, maar dan gaat plotseling zender uit zonder dat ze zelf de schakelaar hebben overgezet. Ze waren bezig met de afkondiging en de 10 kW zware R&S-zender ging uit. Niet door een defect maar het aggregaat heeft de afkondiging gehoord. Het is mooi geweest zal het stuk staal wel gedacht hebben, zonder aanleiding stopte hij ermee.

 

Ook voor het team was het mooi geweest. Tot de volgende keer misschien? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het opruimen kan weer beginnen