04/02/2006     

Eindelijk na een paar weken rust, al lijkt het wel langer, zijn we weer op pad.

Voor mij is dit weer de eerste impressie na het gebeuren dat hier de ruiten zijn ingegooit.

Ik moet zeggen het voelde toch anders dan anders, maar we hebben besloten om door te gaan. Samen met de vele reacties die we hebben gekregen. Hiervoor onze dank, het was gewoon geweldig.

Op weg naar de zender is het alweer vanouds. Juist ja, lekker verdwalen en ik zette de auto neer op een verkeerde dam. Gelukkig was de eigenaar niet geheel onaardig en vertelde waar ze wel zaten.

Aangekomen werd ik van harte welkom geheten en op de vraag wat wel en niet op de foto mocht was het antwoord: alles. Uiteraard zijn we voorzichtig met het woord alles.

Maar de toon is gezet en de gastvrijheid is hoog bij dit station. We hebben het over de Condor Sekte vanuit Twente Overijssel.

De mast die geen abnormale hoogte heeft met 28 meter, en de 4 rossen doen verschrikkelijk goed hun best. In Ommen de meter van 64 dB krom in de hoek en dat met een dubbele mosfet goed voor ruim 700 à 800 Watt.

Een beetje veel PWR vertellen ze, maar ach hij doet het nog steeds. En bleef het ook doen bij deze minimarathon die vrijdag 03/02/2006 om 16:50uur is begonnen en zou duren tot zaterdagavond rond de klok van 24:00 uur.

De club Condor Sekte bestaat uit 4 piraten en maakt er niet zo´n geheim van. ‘Als ze ons willen hebben dan komen ze toch wel en er zijn locaties genoeg’.

Veel problemen hebben ze niet gehad behalve met de soundprocessing. Deze is er achterweg gehaald vanwege een storing.

Nu zitten ze eigenlijk kaal achter het mengpaneel en ik moet zeggen het klinkt goed en lekker. En dat gewoon met de Behringer DX 1000 en alles is stereo en goed lopende RDS.

Alles wordt hier van single gedraaid, enkel de jingles komen van CD. Ze hebben 2 Cd-spelers in de studio staan, maar de andere staat gewoon uit.

De studio was goed en netjes afgewerkt en gezellig voor de aanwezigen. Aangezien het plafond vrij laag is, staan er 4 ventilatoren op het dak om de rooklucht te verdrijven. Dit door middel van CX-coolers en dat werkt gigantisch goed.

Ook de nodige brandblusapparaten staan hier in de studio voor het geval.

Het was weer heerlijk om een impressie te mogen maken en zeker bij dit station.

 

Filmpie Condor Sekte

 

De mast van 28 meter           

 

De 4 Rossen

2x BLF278 en full power erop

 

 

De studio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gekheid in de studio (let op zijn handen, schoon hé)

 

 

 

 

 

 

Bij afscheid van het team, Condor team bedankt was absoluut super