28-07-2007 KB

 

Zaterdagmiddag en we gaan naar de camping maar wat voor één. Editie nummer 2 van Klompenboer on-toer, op naar de Dennenoord. Een jongerencamping waar ik als oude lul niets te zoeken heb, alhoewel?

 

Wandeling

Vergeleken met 2 jaar geleden, toen we ook aanwezig waren, klinkt het toch iets anders. Het zijn allemaal Hollandse piratenhits die je hoort op de camping. En een verlaten Gabber met zijn muziek maar deze staat niet zo hard. Kortom, de camping lijkt compleet te zijn overgenomen door piratenfans.

 

Alsof ik er een neus voor had, maar de echte piraat had ik snel gevonden. Een levensechte mast van -ik schat- maximaal 6 meter met een Ross erin. Hier zit station Blote Tokes, zoals ze zich noemen, en ik heb het idee dat deze ter plekke is verzonnen. 

 

MRF238

De zender is in elk geval wel echt. Een stuurzender met erachter een MRF238 die voor de zoveelste keer er is uit gerookt, zo zwart ziet dat eruit. Oude rotzooi van zolder dus.

 

Maar ook stond er wonderbaarlijk een platenspeler. Niet de beste maar dat hoeft ook niet hier. Een zender, mengpaneel, microfoon, 2 cd-spelers en een pick-up maakt van de vakantie een feest.

 

Volle glorie

Verder over de camping te zijn gelopen, waren het maar 2 klanken die je hoorde. Of de Supertukker of de zender van de Dennenoord. In volle glorie en overal waar deze muziek heerste was dezelfde gezellige sfeer en hoewel ik er niemand kende voelde je er een goede sfeer. Muziek maakt de mens maar wel de juiste muziek. Piratenmuziek, dat is de trend hedendaags.

 

Alles was doof en  het leek net wakker te zijn en de klok gaf toch echt half drie in de middag aan. Of de oorzaak nu is vakantie of dat het ligt aan de late uurtjes is me onduidelijk.

 

Puinhoop

Overal waar je komt heerst een chaos maar wel met rust en niemand schijnt zich te storen aan de puinhoop die aanwezig. De campingbeheerder is druk bezig om de velden schoon te houden van lege bierdopjes. De bankstellen die de vorige bewoners gebruikten, worden gretig overgenomen door de volgende bewoners.

 

Een gezonde chaos en gezellig zoals ik het kan beoordelen, maar toch is het oppassen. Camping-wilplassers worden hard aangepakt, 20 euro staat ervoor. En waar je ook komt, het lijkt wel of velen deze prent al hebben ontvangen, behalve de dames dan.

 

Voor de rest veel kijkplezier

 

De zend installatie

Eindtrap met de MRF238

 

 

 

 

 

 

 

Drukte van belang en vele gasten bouwde hun toko op.

 

 

 

 

 

 

Gas op? Geen probleem dan toch rauw

Antenne badmintonracket bbq rooster zeg het maar

 

 

 

Amstelbier dus Drenthe

Utrecht net aangekomen

 

 

 

Tuurlijk fietsremmen repareren doe je met een stuk hout

 

 

Mannen vrouwen lekker alles door elkaar als het maar feest is

 

En dakterras

 

Zonder woorden

Hoezo tentharingen op.

de volgende ploeg piraten met de zender al in de kofferbak gaat de Blote Toko overnemen vanuit Drenthe