20-11-2010                 Club Schuddebuikjes                                      Door: Brouwerpower

Afgelopen weekend zat de club Schuddebuikjes aan de band op de 104.00 MHz. Zoals de jongens zeiden: het einde van de Sallandse drie. Wat slaat op de 3 weekenden Sallandse marathons op de 104.00 MHz.

 

Studio

Vrijdagmiddag zijn we een kijkje gaan nemen bij dit team. Dat het team het goed aangepakt had, zagen we gelijk bij binnenkomst. De schuur waar de jongens zaten was netjes ingericht.

 

Het thema van dit weekend zou een beach party zijn, maar helaas het water was niet aanwezig. Voor het zwembad was geen plek in de studio. Verder waren alle aspecten aanwezig, zoals zand, warmte en natuurlijk strandballen.

 

Breakaway

Even naar de techniek, want daar is ook over nagedacht. Het team draaide vooral van CD en vinyl. De muziek ging vanuit het mengpaneel de computer in. Jawel, het team gebruikt Breakaway Asio. Een nette sound werd gehaald met deze apparatuur.

 

Het signaal ging vanaf daar de Echoflex RDS in, die later in het weekend werd vervangen door Airomate. Daarna ging het signaal de Suono-stuurzender in, die met 70 Watt de 5 kilowatt eindtrap van Elenos aanstuurde. Een mooi kast, die je niet veel ziet in Nederland.

 

Mast

De mast was op papier goed voor 62 meter. Bovenin de mast hingen 6 breedband antennes van de 3 sterrenparade. Over de behaalde afstanden werd niet geklaagd. Vrijdagmiddag werden er reacties ontvangen van verre afstanden. In veel delen van Nederland was het signaal te ontvangen.

 

Gehaktballentest

De gehaktballentest, zoals u die altijd gewend bent van Wilco, hebben we deze keer maar over geslagen. De ballen lagen net in de jus, dus waren nog niet testwaardig.

 

Rest me nu nog het team te bedanken voor de gastvrijheid en het kijkje in de keuken.

 

Filmpje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl