01-04-11        Clubje T-bone         Laurens 

Het was weer zo ver de jaarlijkse marathon van clubje t-bone is weer realiteit geworden.

 

Een aantal piraten uit zuid-oost Drenthe heeft hun krachten weer gebundeld om een paar dagen muziek te draaien via de 95.10 in stereo en rds.

 

Mast en zender

De mast kan ik in dit geval wel dromen dus daarom ook een korte samenvatting.

 

De mast is geheel mobiel en gehuurd en betreft een 3x12 met 17 meter topbuis goed voor een dikke 50 meter. Bovenin de mast  6 zelfbouw rondstralers met een fabrieks koppelbalk.

 

De zender is in dit geval een elenos t5000 eindtrap goed voor 4 kilowat op het moment

Het oud type elenos kast wordt aangestuurd door een suono esva 250 (sturing en tussentrap ineen) bij elkaar een leuke set dit met de mast prima afstanden doet boeken.

 

Het geluidsgebeuren

Ik moest me even over de kop aaien toen ik deze kast voor mij zag staan. Een 19 inch kast met speciale knoppen voor het audio gebeuren met een ingebouwde computer. De behringer set klonk prima en bestond uit de een equalizer de ultrafex met de bekende combinator daarvoor werd de 422 symetrix leveler toegepast waardoor dit setje prima tot zijn recht kwam de stereo was 16 x sampled en de rds en pira.

 

Het draaigedeelte was ook volledig mobiel en alles was netjes weggebouwd waaronder de 2 platen spelers 1 dubbele cd speler en een dateq apollo mengpaneel. De echo moest voorkomen uit de behringer virtulizer en het werden bij dit station draadloze senheisers gebruikt. Ook was er nog een laptop speciaal voor de verzoekjes. Voor de rest was het platen programma prima en dat mocht ook wel met de grote cd en single verzameling die op dat moment(zaterdagavond) niet al teveel aan bod kwam om het team de live bent de spelbrekers georganiseerd had die de sfeer er goed in bracht.

 

de studio

Omdat alles mobiel was is de studio opgebouwd uit een grote tent met achterin het draaigedeelt + bar en voorin een podium voor de band. Verder was het goed geregeld met de muziek het drinken en het snack gebeuren omdat dit team een eigenlijk catering voor de tent had zich gesetteld.

 

Ik wil het team bedankten voor de aangeboden sapjes en gastvrijheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® klompenboer.nl